Radionica “Afričke maske”

Ususret nadolazećeg fašnika, danas smo u sklopu radionice izradili svoju afričku masku od prirodne gline. Maske su važan simbol afričke tradicijske kulture koje povezuju duhovnost, zemlju, biljke, životinje i svakodnevne životne aktivnosti čovjeka. 

Prijave za sve naše radionice primamo na e‐mail: kreativniumirovini@gmail.com ili na broj 097/750‐3923.

Umirovljenici koji se prvi puta priključuju našim programima, za sudjelovanje u aktivnostima koje provodimo potrebno nam je na prvu radionicu dostaviti presliku osobne iskaznice, presliku rješenja o mirovini i/ili odrezak od mirovine ili dokaz od banke (obavijest o mirovinskim primanjima, obavijest o mirovini i sl.) kako bismo vas mogli evidentirati kao umirovljenika.

„Radna udruga kreativnosti“ (RUK) u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ podržanog od Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020, organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.513.452,40kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (227.017,86kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.286.434,54kn).