Projekt ,,Kreativne radionice za umirovljenike”


„Radna udruga kreativnosti“ (RUK) u sklopu projekta „Aktivni u mirovini“ podržanog od Europskog socijalnog fonda u sklopu programa 2014-2020, organizira i provodi besplatne programe aktivnosti za umirovljene s područja Grada Zagreba. Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.513.452,40kn.Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (227.017,86kn) i iz Europskog socijalnog fonda (1.286.434,54kn).


Pozivamo sve umirovljenike Grada Zagreba da se priključe besplatnom programu:


Utorak, 31.05.2022. – Storytelling šetnja Zagrebom, s početkom u 09 sati s Kaptola (kod Katedrale) kreće pod vodstvom licencirane turističke vodičke i interpretatorice baštine. Uz stručno vodstvo bazirano na storytelling tehnikama pripovijedanja, zajedno prolazimo odabrane lokacije u užem centru Zagreba (Donji i Gornji grad) uz odabrane priče / interpretacije vezane uz poznate i manje poznate gradske legende, kultne lokacije i ostale povijesno – društvene priče iz burne i neobične povijesti metropole. Šetnja je radnog, ali opuštenog i neformalnog tipa, u laganom hodu i ugodnom druženju.


Da bi se pridružili potrebno je napraviti prijavu telefonski na broj 097/750-3923 ili na e-mail: kreativniumirovini@gmail.com.


Također, za sudjelovanje na radionicama potrebno je priložiti kopiju osobne iskaznice (zbog evidencije polaznika) te odrezak od mirovine (bez iznosa mirovine) ili istovjetni dokument pod nazivima (ovisno o banci) ,,Obavijest o mirovinskim primanjima’’, ,,Obavijest o mirovini” i sl. (Prikupljene osobne podatke čuvat će Radna udruga kreativnosti (Korisnik) kao provoditelj radionice. Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se povjerljivo i koristiti isključivo u svrhu evidencije te se neće prosljeđivati trećim osobama. Prikupljeni osobni podaci ne koriste se u marketinške svrhe niti se javno objavljuju. Prikupljeni osobni podaci koriste se isključivo u gore navedene svrhe te se čuvaju samo onoliko dugo koliko je potrebno u svrhe radi kojih se osobni podaci obrađuju, a sve sukladno pravnoj regulativi.)


Za više informacija o radionicama i projektu javite nam se putem web stranice: http://ruk.hr/ ili nam pišite na mail: kreativniumirovini@gmail.com.